Chiar și tu ne poți susține proiectele

Ajută-ne să le implementăm !

Donează Cash

Poți dona orice sumă de bani și poți alege campania sau acțiunea în care să fie cheltuiți banii donați de tine. Îți vom elibera o chitanță și te vom asigura că donația ta va ajunge unde trebuie.

Persoana de contact:

Andrei Kovacs

Telefon:

0736.211.880

Donează direct in contul bancar

Dacă vrei să donezi o sumă de bani direct în contul bancar al asociației o poți face simplu și rapid din contul tău de online-banking furnizat de bancă sau direct la un ghișeu bancar.

Cont Bancar Asociație:

RO96BRDE360SV73810943600

Banca:

BRD - Timișoara

Sponsorizări

Devin-o sponsorul nostru și ajută-ne la implementarea proiectelor

Cine poate sponsoriza ?

Orice persoană juridică activă pe teritoriul României. Dacă firma ta are profit și plătește impozit, ajutorul pe care ni-l oferi se scade direct din impozitul datorat statului.

Care sunt criteriile minime ?

Sumele donate de companii se scad direct din impozitul pe profit dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții:

1. Nu depășesc 20% din impozitul pe profit
2. Sunt în limita a 0,5% din cifra de afaceri

De ce să ne sponsorizezi ?

Ne ajuți să ducem la îndeplinire proiectele asociației. Poți astfel decide cum să fie folosiți o parte din banii pe care firma ta îi datorează statului sub forma de impozit.

Vă pot sponsoriza în produse ?

Desigur, sponsorizările pot fi și sub forma de produse.

Donații în produse

Donează produse noi sau second-hand pentru nevoiași

Ce tip de produse pot dona ?

În principiu colectăm produse specifice fiecărei campanii pe care o desfășurăm dar atunci când vrei să faci o donație îți recomandăm să ne contactezi pentru a vedea dacă produsul pe care vrei să îl donezi este pretabil campaniilor în desfășurare

Îmi puteți da exemple de produse ?

Poți dona diverse produse alimentare, haine pentru copii și adulți, jucării, obiecte de mobilier, rechizite școlare, aparatură electrocasnică. În general, orice produs care poate îmbunătății calitatea vieții unor familii defavorizate, este mai mult decăt binevenit !

Când pot dona produse ?

Produsele pot fi donate în perioada desfășurării acțiunilor. Din lipsă de spațiu nu putem prelua și stoca produse donate în afara perioadei de desfășurare. Oricând ne poți contacta pentru a afla ce campanii avem în desfășurare și a vedea dacă poți dona produsele tale.

Produsele trebuie să fie noi ?

Preluăm atât produse noi cât și produse second-hand aflate într-o stare acceptabilă de calitate și uzură. În cazul produselor alimentare acceptăm doar produse ambalate de un producător certificat, aflate în termen de valabilitate.